Over YES Network

Wij zijn voormalig alumnivereniging, onderweg naar iets groters. Onze groep komt voort uit het ondernemerschap programma, ZomerOndernemer,  met als doel om jongeren die mee hadden gedaan, weer op een informele manier met elkaar in contact te brengen. De groep staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit. We leren van elkaar, we netwerken, stellen vragen over het ondernemen maar hebben het ook ontzettend gezellig met elkaar. Ondanks Corona is dat nog steeds zo. 

Word lid

Toelatingseisen

Wij staan bekend om onze laagdrempeligheid en vinden ondernemend gedrag net zo belangrijk als ondernemerschap met het hebben van een bedrijf. Echter, willen we van elkaar leren op verschillende onderwerpen. We vragen onze leden daarom ook actief of ze een steentje willen bijdragen op het gebied van kennis, vrijwilligerswerk of het zoeken naar samenwerkingen. Daarnaast vragen we iedereen wat ze graag uit het netwerk willen halen en waar we elkaar kunnen versterken. 

Activiteiten & Uitjes

Jaarlijks organiseren we meerdere activiteiten/uitjes waarbij we steeds iets anders doen. We nodigen gasten uit die willen spreken of organiseren borrels. Één keer per jaar willen we een driedaagse trainingsweekend organiseren waarbij leren maar ook “kind” mogen zijn centraal staat. Dit doen we op een inspirerende locatie ver buiten de stad. Maken we een wandeling of werken we samen flex. 

Het Bestuur

Voorzitter
23 Jaar
Soest

Shane Pattipeilohy

Penningmeester
21 Jaar
Vaassen

Elles Bouwmeester

Secretaris
23 Jaar
Nunspeet

Patrick Fliers

Marketing en Communicatie
19 jaar
Heesch

Floor van Bergen