Onze leden 

Hier vind je een overzicht van al onze leden, wat zij doen en hoe je eventueel met ze in contact kan komen. Zij staan te trappelen om nieuwe samenwerkingen aan te gaan!

Hoi! Ik ben de oprichter en eigenaar van Fluent Media en Marketing . Ik perfectioneer het online visite kaartje van website tot social media voor bedrijven en heb bijvoorbeeld ook deze website gebouwd! 

Fluent Media 

Manuel Öztopçu

Bij El-Decoration maak ik persoonlijke cadeau’s. Bij La Remember maak ik gepersonaliseerde grafdecoraties en herinneringsproducten. Mensen blij maken met een persoonlijk product, dat is wat ik het liefste doe!

El-Decoration en La Remember

Elles Bouwmeester

Ik doe gelukkig van alles wat, maar voornamelijk ben ik: Content Creator, acteur&presentator, Mediamanager&Productie lid en influencer. Als het maar lekker creatief en vrij is!

FabianGijze

Fabian van der Gijze

Als Business Innovator houdt ik mij bezig met innovatie, vernieuwing en de wereld te herijken en verrijken met duurzame oplossingen. Dit doe ik doormiddel van de Innovatiecyclus, Design Thinking, Agile, Scrum en Lean. 

Voorzitter 

Shane Pattipeilohy

Studio Noah is een ontwerpbureau gespecialiseerd op ontwerp, drukwerk en
bedrukking/borduring van kleding. Van logo’s tot reclameborden, alle ideeën, plannen en je dromen zijn welkom!

Ontwerp Studio Noah

Noah Noppert

Op zoek naar de juiste softwareontwikkelaar voor jouw project? Wil je het maximale uit je idee halen? Wikkl is er voor jou! Samen naar een hoger niveau.

Wikkl

Finn van der Heide

Met mijn onderneming AnUel maak ik consumenten graag bewust van de impact van de kledingindustrie. Dit doe ik door mijn kennis te delen over
duurzaamheid, kleding en textiel. Daarnaast bied ik preloved- en vintage kledingstukken aan.”

AnUel

Anne Uelderink

Met een specialisatie in het Nederlandse ondernemingsrecht houd ik mij voornamelijk bezig met de juridische aspecten van het ondernemen. Ik kijk ernaar uit jullie te blijven ontmoeten en ervaringen te delen. 

Oud penningmeester

Sander van Veen

Hét vintage platform waarop alle vintage ondernemers hun kleding kunnen aanbieden zodat het makkelijker is voor de consument om te shoppen.

Vintage Connector

Anouk List

Sinds 2016 vermaak ik kinderen met komische acts. Vanuit mijn hart maak ik kinderen aan het lachen. Ik vermaakte o.a. bij PEC Zwolle, het Zapp Sinterklaasfeest, Albert Heijn en Attractiepark DippieDoe.

Kinderentertainer

Joris de Graaff

Oud voorzitter van de Alumni, afgestudeerd socioloog en nu Klantmanager Werk & Inkomen bij Daan. 

Oud voorzitter 

Vera van Beers

Samen met jouw eigen schipper neemt Rièra jou mee in een unieke boot die verder nog niet op de Nederlandse wateren vaart. Rièra, een hoogwaardig belevening op het water. 

Rièra BV & Secretaris

Patrick Fliers 

Welke mogelijkheden heeft jouw onderneming om te groeien op het gebied van vormgeving. Ik ben ambitieus en ga graag aan de slag om de kansen voor jouw onderneming op het gebied van branding design & fotografie te benutten. 

Little Flower Graphic Design

Floor van Bergen

ThomCommuniceert, adviseur bij al uw marketing en communicatie activiteiten(social media en content creator). Hospitality expert in de eventssector als gastheer, host, productie, etc. Host op Clubhouse o.a. De Goedemorgen Show 

 Oud Secretaris

Thom Laagkemper